Connie Breukhoven zet woning PC Hooftstraat te huur

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Connie Breukhoven wordt huisbaas! De oud-zangeres heeft een luxe appartement te huur gezet, die ze zelf heeft ingericht! Dat schrijft Bekendeburen.

Prijskaartje

Het appartement aan de PC Hooftstraat grenst aan het Vondelpark. Niet iedereen kan er wonen, want aan de woning hangt een behoorlijk prijskaartje. Connie vraagt er 9500 euro per maand voor! En als je erin trekt moet je een waarborgsoms van 19.000 euro betalen.

Maar dan heb je ook wat: Voor dit geld huur je een appartement van internationale allure met een totale woonoppervlakte van 155 vierkante meter.

Kleedkamer

Alleen de woonkamer is al 94 vierkante meter groot en is verbonden aan zeer luxe open keuken die van alle denkbare apparatuur is voorzien. Natuurlijk ontbreekt in de woonkamer niet de romantische openhaard.

Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers , twee badkamers en een heuse kleedkamer.  Aan de achterkant is een zithoek met 2 fauteuils, waar vanuit je uitzicht hebt over het Vondelpark,

Leuke details zijn verder dat de verlichting, de gordijnen en jaloezieen op afstandsbediening werken en in alle kamers muziek is. Verder vind je in ieder vertrek flatscreen TV’s. Je auto kun je onder het appartementencomplex parkeren.

Tags

AMSTERDAMBEKENDE BURENCONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMANPC HOOFTSTRAATTE HUURVONDELPARK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck