Connie ernstig gewond na val

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Connie Witteman is donderdagochtend gevallen tijdens het douchen. De 67-jarige kwam ongelukkig terecht want haar voet is gebroken, en volgens de zangeres was het een hele nare breuk.

Bot

Aan RTL vertelt ze hoe ze het ongeluk heeft beleefd. ,,Ik had gedoucht, liep op mijn slippers om mij aan te kleden toen vloog ik met mijn hoofd tegen de deur aan. Ik zwikte mijn voet om en toen zwikte ik langs die slipper.”  Connie vertelt dat ze iets hoorde en voelde kraken, maar dat ze eerst nog hoopte dat het haar spijkerbroek was. Maar toen ze naar bekeken keek wist ze dat het foute boel was. ,,Ik zag mijn voet dik worden en het bot eruit steken.”

Connie is gelijk geopereerd, en zit nu in het gips. Ze moet heel rustig aandoen en mag haar voet de eerste tijd niet belasten. Tot dan moet ze proberen met krukken te gaan lopen. Gelukkig is haar verloofde Eugène van Dun er lief voor haar. ,,Hij draagt me op handen, letterlijk.”

Balen

Op Instagram deelt ze met al haar volgers het vervelende nieuws. Bij een foto waarin haar voet goed verpakt is in het gips schrijft ze: ,,Ècht!!! Zò balen… vanmorgen mijn voet gebroken… 6 weken in het gips.”

https://www.instagram.com/p/Bn9C0KJiZSQ/?utm_source=ig_embed

 

Tags

BOTCONNIE WITTEMANDOUCHENGEBROKENGIPSONGELUKVOETZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck