Connie klaar met de liefde?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Na haar scheiding van Hans Breukhoven dacht Connie Witteman (68) haar ‘oude dag’ door te brengen met de veel jongere Eugène van Dun. Maar die liefdesdroom spatte uiteen en aan een nieuw liefdesavontuur heeft Connie kennelijk geen behoefte.

Met Eugène van Dun had ze willen trouwen, maar opnieuw werd Connie Witteman teleurgesteld in de liefde. Nadat ze na 21 jaar huwelijk in 2009 scheidde van Free Record Shop-eigenaar Hans Breukhoven, vond ze in 2013 nieuwe liefde bij aannemer Van Dun. ,,Hij is een enorm pure man, dat kun je ook zien. Hij houdt totaal niet van nep, namaak, show of whatever.” Een jaar later deed droomman Eugène haar een huwelijksaanzoek.

Eenzame momenten

Connie jubelde toen in RTL Boulevard: ,,Ik moest huilen en was helemaal ontroerd, want ik dacht: ik ben natuurlijk wel een vrouw met heel veel bagage. Als dit je nog mag overkomen na de hel heen en de hel terug te hebben gehad, en je krijgt dan toch weer een kans om zo gelukkig en zo verliefd te zijn, dan grijp je dat met beide handen aan.” Maar eind vorig jaar maakte Connie na vijf jaar samenzijn abrupt een einde aan haar relatie met Eugène. Sindsdien is ze alleen en in een interview met Beau Monde laat ze nu weten niet op zoek te zijn naar een nieuwe relatie.

,,Ik heb geen bitterheid of wantrouwen naar mannen toe en zit prima in mijn vel. Aan daten heb ik geen behoefte. Ik zit ook niet op datingsites. (…) Als er een man komt, dan komt hij. En anders niet.” Dat ze zich op eenzame momenten zal laten troosten door een goede vriend is niet aannemelijk. Aan het blad laat ze weten: ,,In een hechte vriendschap met heteromannen geloof ik niet. Van zitten komt liggen zei mijn moeder altijd. Je zit huilend op de bank in je kaftan of nachtjaponnetje, hebt verdriet en wilt een knuffel. Dat wordt moeilijk met een hetero. Zo’n man is toch niet van steen?” Haar ex Eugène heeft overigens niet lang eenzaam in een hoekje zitten kniezen. Al snel nadat Connie hun relatie had verbroken, werd hij met een jonge vrouw aan zijn zijde gesignaleerd. Mocht Connie onverhoopt alsnog tegen een man aanlopen, dan verwacht ze in elk geval ,,trouw, transparantie, openheid en eerlijkheid”.

Tags

CONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMANEUGENE VAN DUNHANS BREUKHOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck