Connie nog steeds bang na inbraak

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De inbraak bij Connie Witteman afgelopen zomer heeft er flink ingehakt. Niet alleen op financieel gebied heeft de diva veel schade geleden, want ook mentaal heeft ze de nodige klappen gehad. Hoewel het drama al een paar maanden geleden is gebeurd, is Connie nog steeds doodsbang.

Gewetenloos

,,Ik heb mijn leven diepe dalen en hoge pieken gekend en heb dus eelt op mijn ziel. Ik ben een sterke vrouw en kan echt wel wat hebben. Maar deze jongens hebben mij echt diep getroffen”, zei Connie eerder tegen weekblad Story. ,,Jonge jongens, die het gewetenloos en vanuit een innerlijke slechtheid op mijn persoon gemunt hebben, door eerst mij en mijn huis te observeren en vervolgens, zodra de gelegenheid zich voordeed, in te breken in mijn vertrouwde omgeving.”

Toekomst

Blijkbaar zit de angst zo diep dat Connie zelfs extreme maatregelen heeft genomen. ,,Connie slaapt in een zwaarbeveiligde slaapkamer”, vertelt haar ex Eugène tegen het weekblad. Sinds een aantal weken slaapt hij niet meer bij haar. Zij maakte de relatie plotseling, na vijf jaar, uit. De man zei kort na het slechte nieuws dat hij nog hoop had dat het ooit weer goedkomt tussen hen, maar daar is inmiddels geen sprake meer van. ,,Ik woon nu in Rotterdam. Ik ga gas geven en ga vol vertrouwen de toekomst aan. Ik ben te jong om stil te blijven staan.”

 

 

 

 

Tags

CONNIE WITTEMANINBRAAKJUWELENSLAAPKAMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck