Connie reageert op kritiek ziekenhuisopname zoon

Door: DitjesenDatjes
11-04-2021

Connie Witteman heeft een paar moeilijke dagen achter de rug. Vrijdagavond werd haar zon Marvin met spoed opgenomen in het ziekenhuis met corona. Hij kreeg niet veel lucht meer en moest dus meteen aan de beademing. Fans wensten Connie sterkte, maar er waren ook een paar mensen die kritiek gaven op Connie en haar zoon.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onderliggende problemen

Het viel Connie helaas op dat een aantal mensen schreven dat het ongelooflijk is dat een jonge man zoals Marvin is opgenomen in het ziekenhuis. Connie voelt zich geroepen om uit te leggen waarom dit heeft kunnen gebeuren en dat Marvin niet alle coronamaatrdegelen aan z’n laars heeft gelapt: ,,Marvin heeft van baby af aan al last van onderliggende luchtweg en longproblemen waardoor hij van het begin af aan alle Corona maatregelen juist zo correct opvolgde!”, schrijft de diva in een nieuwe post op Instagram. Ook legt zij uit dat ze niet zelf het filmpje van de ambulance heeft genomen, maar buren van Marvin.

Verantwoording

,,Ik plaats dit bericht niet omdat ik vind dat ik mij zelf moet verantwoorden maar ik heb dit geplaatst omdat het niet “alleen” oude mensen en mensen met obesitas overkomt…maar om te laten zien dat het iedereen kan overkomen!! Blijf gezond, het zal maar 1 van je dierbare wezen”, sluit ze haar bericht af. Een update hoe het nu met Marvin gaat geeft ze niet.

Meer DenD