Connie verbreekt alle banden met Eugène

Door: DitjesenDatjes
09-05-2019

De liefde tussen Connie Witteman en Eugène is definitief voorbij. Tenminste, als het aan Connie ligt. Volgens vrienden van haar blijft Eugène haar lieve berichtjes sturen, en dat terwijl hij al lang een nieuwe vriendin heeft. De diva is vastberaden om de relatie af te sluiten en eist nu dat alle panden die ook op de naam van Eugène alleen op haar naam komen te staan.

Lening

De kerstdagen van 2018 waren voor Connie en Eugène niet vredig. De diva vertelde aan haar vriend dat ze geen toekomst meer voor hen samen zag en dat ze hem ging verlaten. Voor Eugène een grote shock, want hij heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat Connie zijn absolute droomvrouw is. Tijdens hun relatie hebben ze flink geïnvesteerd in panden. Hoewel de naam van Eugène op veel contracten staat, kon hij het alleen maar betalen door bij Connie een lening af te kunnen sluiten. Maar nu ze uit elkaar zijn, wil Connie alles terug.

,,Hij verbouwde die en vervolgens gingen ze in de hogere prijsklasse in de verhuur”, vertelt een bron over de appartementen aan weekblad Weekend. ,,Eugène werd privé ook mede-eigenaar van deze panden, dankzij een lening die hij met Connie afsloot. Nu kan hij, mede door de breuk, niet meer aan zijn verplichtingen voldoen en dat feit grijpt Connie aan om de panden weer volledig haar eigendom te maken.” Dat ze het serieus meent is duidelijk, want volgens de bron stond er onlangs een deurwaarde voor de deur van Eugène.

Hoop

In Shownieuws reageerde de ex-partner van Connie aangeslagen op de gebeurtenissen. Hij vertelde dat hij niet snapt waarom Connie dit doet. Blijkbaar heeft hij nog steeds hoop dat hij en zijn droomvrouw ooit weer samenkomen.

Meer DenD