Connie weet zeker: ‘André gaat Monique missen’

Connie Witteman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sinds kort is ze alleenstaande moeder geworden en tot overmaat van ramp is haar geliefde oma Corrie afgelopen week overleden. Monique Westenberg kan gelukkig altijd aankloppen bij haar vriendin Connie Witteman, die haar door dik en dun steunt.

Hooghouden

Op Instagram vertelt Connie wat zij denkt van de breuk tussen André en Monique, en de 25-jarige zanger komt er niet goed vanaf. ,,Ik weet zeker dat zij al die jaren thuis de ballen heeft moeten hooghouden. Reken maar dat die jongen haar nog gaat missen. Sommige mensen komen daar pas achter als het te laat is.” Connie kiest dus duidelijk de kant van Monique, en denkt dat veel anderen dat ook doen. ,,Monique heeft dit niet verdiend. Gelukkig staan heel veel mensen achter haar.” Ze laat dan ook weten dat ze vindt dat het niet eerlijk is dat Monique deze breuk meemaakt. ,,Het is erg dat ze op zo’n manier in de steek is gelaten.”

Leeftijd

Terwijl Monique achter is gebleven met zoontje André en rouwt om het verlies van haar oma, verblijft André in New York met zijn neef Djarno. Als hij thuiskomst zal hij ongetwijfeld snel zijn nieuwe liefde Bridget Maasland bezoeken. De twee zijn erg gelukkig samen, maar velen denken dat de liefde maar tijdelijk is. Zo ook Gerard Joling. Dat liet hij weten in weekblad Story: ,,Ik gun ze alle geluk van de wereld, maar dat gaat natuurlijk nog geen half jaar goed”, zei De Topper. ,,Hij kan zoveel vrouwen van dat kaliber krijgen. En laten we eerlijk zijn: als vrouw van dik boven de veertig sta je natuurlijk meteen met 2-0 achter. Zeker bij een jongen van Dreetjes leeftijd.”

Tags

ANDRÉ HAZESBREUKHOVENCONNIE WITTEMANMONIQUE WESTENBERGOMA CORRIEUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck