Connie Witteman geprezen door dragqueen

Diva lyrisch over Connie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman is geprezen door de bekende dragqueen Mayday. Volgens haar is Connie de ‘uberdiva’. ,,Altijd in de puntjes verzorgd, de mooiste kleding én bijpassende sieraden”, schrijft Mayday. Connie kocht zelfs een keer Chanel schoenen voor haar. ,,Altijd lief en aardig.”

Mayday vindt van kleins af aan het glamourleven van vrouwen al interessant. ,,Ik vond jongetje zijn maar saai. Meisjes hadden en konden veel meer. Meer kleuren en glitter in kleding ze konden meer met hun haar en sieraden…”, schrijft ze op Instagram.

‘Uberdiva’

Onder anderen Karin Bloemen, Patricia Paay en Patty Brard waren een voorbeeld voor haar. ,,Maar wie altijd boven aan de lijst stond was Vanessa aka Connie Witteman”, vervolgt Mayday. ,,Zij was en is de UBERDIVA. Altijd in de puntjes verzorgd, de mooiste kleding én bijpassende sieraden. Haar en make up on point… Ik hield ervan.”

Ontmoet

Mayday heeft Connie meerdere keren ontmoet. ,,We hebben veel leuke dingen meegemaakt samen. Schoenen shoppen bij Biondini in Parijs en daarna ManRay onveilig maken tot de laatste uurtjes, de Miljonairfairs en Beau Monde Awards maar ook De Bingo Taart van M’n Tante. En hoogtepunt samen was optreden tijdens Pride Amsterdam aan de Amstel. Allemaal te leuk.”

Cadeau

Connie heeft haar ook een mooi cadeau gegeven. ,,Ik weet nog de Chanel schoenen die ik heel graag wilde hebben”, schrijft Mayday. ,,En guess what… Connie had ze.” De post van Mayday wordt ook gedeeld door Connie zelf. ,,Queen”, schrijft Connie bij de post.

Tags

CONNIE WITTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck