Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay

Connie haalt snoeihard uit naar Patricia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman heeft hard uitgehaald naar Patricia Paay omdat zij zich negatief heeft uitgelaten over een eventuele samenwerking. ,,Ze is nu echt vreselijk aan het zeiken!”, zegt Connie over Patricia.

Het is al jaren een idee dat Connie Witteman, Patty Brard en Patricia Paay samen een programma maken. Toen Connie en Patricia allebei aanwezig waren bij de opening van een luxe interieurzaak aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, werden de vrouwen door weekblad Weekend naar een eventuele samenwerking gevraagd.

‘Helemaal niet leuk’

Connie liet meteen weten dat ze een programma wel ziet zitten. ,,Een leuk idee, de glamour ten top”, reageerde ze. Maar Patricia dacht er heel anders over. ,,Nee, dat zou ik nooit doen. Vind ik helemaal niet leuk. Daar zitten de mensen volgens mij ook niet op te wachten.”

Uit beleefdheid

Toen Connie door het weekblad bladerde, kon ze haar ogen niet geloven. ,,Ik had dit nog helemaal niet gelezen!”, zegt Connie in Instagram Stories. ,,Ze hadden gevraagd of dat een leuk idee was en natuurlijk zeg je dan uit beleefdheid: ja, leuk idee.”

‘Vreselijk’

In werkelijkheid zou Connie helemaal niet met Patricia samen willen werken. Waarom niet? ,,Omdat ze vreselijk aan het zeiken is nu!”

Tags

CONNIE WITTEMANPATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie