Connie Witteman krijgt geen onderbuikgevoelens van Dries Roelvink

Conny wordt niet foxwild van Dries
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman begrijpt niks van de mensen die kritiek hebben op Dries Roelvink. Op Instagram spreekt ze haar bewondering voor de zanger uit. ,,Chapeau Dries!”

Connie Witteman zet Dries in het zonnetje op haar Instagram. ,,Hij doet het toch maar, wie doet hem dit na op zijn leeftijd?”, schrijft ze op haar Stories bij een foto van Dries in zijn gele zwembroek. ,,Respect Dries, iedere dag zie ik jou voorbij joggen met een grote smile op je gezicht. Chapeau Dries!”

Onderbuikgevoelens

Als snel wordt Connie overspoeld met berichten van volgers die hetzelfde over Dries denken. ,,Mensen hebben van alles te zeuren over Dries”, schrijft een volger in een bericht aan haar. ,,Persoonlijk vind ik Dries een hartelijke, mooie man. Niet dat ik er onderbuikgevoelens van zou krijgen.”

Vrouw Dries

Ook een andere volger is het met Connie eens. ,,Super dat je dit even zegt! Ik erger mij daar al jaren aan. Weet je wat het is? Het is gewoon een makkelijke prooi geworden in de loop der jaren”, schrijft de volger. ,,Ik begrijp dat dus ook niet”, antwoordt Connie. ,,Honderd procent familieman. Ze hebben een heerlijk gezin inclusief kleinkinderen. En nee, het zijn geen grijze muizen, maar dat maakt ze daarom ook zó speciaal.”

Tot slot wil Connie Honoria, de vrouw van Dries, een compliment geven. ,,Vergeet vooral zijn vrouw Honoria niet, die niet alleen naast hem staat maar ook om hem heen. Ik noem dat een powerwoman.”

Tags

CONNIE WITTEMANDRIES ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck