Connie Witteman LAAIEND op Guido den Aantrekker: ‘Zuur negatief mannetje’

Connie W|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een nieuwe tv-oorlog ontwikkelt zich. Dit keer gaat het om Connie Witteman, die het flink aan de stok heeft met Guido den Aantrekker. De bom barstte gisteravond na de uitzending van Shownieuws, waar Guido aan tafel zat. De oorzaak van de oorlog: een jongetje dat graag op hakken wil lopen.

Pesten

Het gaat om de negen-jarige Stef Smit, die deze zomer iedereen weg blies met zijn auditie bij Holland’s Got Talent. Hij werd de ‘held op hakken’ genoemd, nadat hij er openlijk voor uit kwam dat hij het liefst de hele dag op glitterhakken loopt.

Zijn indrukwekkende optreden had ook een vervelende keerzijde. Stef werd na het optreden enorm veel gepest op school. Genoeg reden voor Connie Witteman om in te grijpen.

Connie, die zelf een groot liefhebber is van glitter en glamour, ontfermde zich over de gepeste Stef. Ze wilde hem de dag van zijn leven bezorgen en nodigde Stef en zijn moeder uit bij haar thuis. Daar stond hem een bijzondere ervaring te wachten: een catwalk-les van de glamour queen zelf.

Connie plaatste op Instagram trots filmpjes van de dolblije Stef, die schittert op zijn glimmende hakken en zijn loopje oefent.

Beeld: Instagram @conniespower

Bekijk Stef’s catwalk talent hier:

Beeld: Instagram @conniespower

Kritiek

Connie’s actie ging er niet bij iedereen goed in. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker trekt haar goede daad in twijfel. Aan tafel bij Shownieuws laat hij zich uit over zijn angst dat de pesterijen hierdoor juist zullen toenemen.

,,Je zet zo’n jongen toch weer een beetje op deze manier neer, waarbij ik al weet dat het pesten op het schoolplein alleen maar erger gaat worden.” aldus Guido. Hij denkt dat Connie’s Instagram niet de juiste plek is om dit soort onderwerpen te behandelen.

,,Het is natuurlijk een heel kwetsbaar jongetje. Ik vind dat je zo’n verhaal dan beter in een serieus programma kan doen, dan in de Insta van Connie.”

Tafelgenoten Albert Verlinde en Anouk Smulders zijn het absoluut niet eens met de uitspraken van Guido. Zij prijzen Connie om haar mooie gebaar en vinden het mooi dat hier meer begrip voor wordt gevraagd.

Dyantha Brooks vraagt Guido of hij vindt dat Stef dit niet had moeten doen, omdat hij ermee gepest zou kunnen worden. ,,Moet hij zich laten belemmeren in wat hij leuk vindt?”

Guido blijft achter zijn standpunt staan en noemt Connie’s liefdadigheid een ‘circusact’. ,,Ik vind dat als dit echt een hobby van je is en je wil hier echt mee bezig zijn, vertel het dan op een serieuze manier zodat meer mensen er begrip voor hebben. Het wordt nu een beetje een circusact gemaakt door Connie.

Micro lullo

Connie’s reactie op Guido’s betoog is niet mals. Zij spreekt van schande en noemt Guido een ‘zuur, negatief mannetje’.

,,Guido den Aftrekker,

Wat heb jij je toch wèèr zuur en negatief uitgelaten gisteravond in shownieuws! Je hebt totaal geen inlevingsvermogen en wat ben je toch een vreselijk zuur negatief mannetje om van zo’n leuk item voor Stef daar zo’n negatieve draai aan te geven! Aan jou hele houding konden de kijkers zien dat je er ècht plezier in had om het item onderuit te trekken!Mensen zoals jij zijn de verzieking van deze maatschappij!Het zal velen dan ook niet verbazen dat jij zo’n vader bent die zijn kinderen niet corrigeert om anderen kinderen te laten pesten!Heb jij wel eens gehoord van “ goed voorbeeld doet goed volgen”? Trouwens, er werd jou niet eens gevraagd hoe jij er over dacht maar je gaf zomaar uit jezelf je pesterige mening!

Guido, het gaat over Stef, een hèèl lief jongetje van 9 jaar die graag op glitter hakken loopt en die de hele middag door mijn huis liep te stralen en het geweldig vond om een runway bij mij thuis te mogen doen in overleg met zijn geweldige ouders en in bijzijn van zijn moeder die zelf ècht wel hèèl goed weet hoe zij met Stef moet om gaan!

Ik zeg;
Dag micro “LULLO” Guido… zolang jij daar zit…Dag shownieuws…tot nooit meer!

Connie”

Tags

CATWALKCONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMANGLAMOURGLITTERGUIDO DEN AANTREKKERHAKKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck