Connie Witteman laat zich duwen door 99-jarige schoonmoeder

Connie heeft geen power meer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman heeft een bijzonder filmpje op Instagram gedeeld. Ze zit op de rollator van haar 99-jarige schoonmoeder en laat zich ook nog door haar duwen.

Connie heeft een speciaal weekend achter de rug. Ze is gisteren samen met haar schoonmoeder op pad geweest. Hoewel de vrouw al bijna honderd kaarsjes uit mag blazen, is ze nog goed ter been. Sterker nog: in plaats van zelf op haar rollator te gaan zitten, duwt ze Connie door het winkelcentrum heen.

Speciale dag

Connie deelt een aantal filmpjes van de speciale dag. ,,Henk z’n moeder, 13 februari wordt ze 100 jaar! Liefde… Alleen maar liefde”, schrijft ze bij de beelden in Instagram Stories. In een volgende video laat ze zien dat ze daarna weer op pad zijn gegaan om een hapje te gaan eten. ,,Ze geniet nog volop van het leven dat haar met veel liefde gegeven wordt.”

‘Ongelofelijk’

Vervolgens sluit Connie af met een foto die op een terras is genomen. Voor Connie’s schoonmoeder was het een lange dag, want ze is in slaap gevallen. ,,Moe maar voldaan”, schrijft Connie bij de foto. ,,Ongelofelijk, nog maar 14 nachtjes slapen en dan wordt deze mooie krachtige lieve powerwoman 100 jaar!”

Geluk

Vorig jaar gingen er geruchten rond dat de relatie van Connie en Henk de Vries op de klippen was gelopen, maar daar blijkt niets waar van te zijn. Eerder liet Connie al weten dat ze ervan overtuigd is dat Henk haar laatste liefde is. ,,Het is mooi dit geluk nog te vinden op onze leeftijd. We zijn beiden begin zeventig. We gaan er volop van genieten”, vertelde Connie in weekblad Privé.

Tags

CONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie