Connie Witteman neemt drastische maatregel

Connie Witteman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Connie Witteman gooit het roer om. De voormalige zangeres bouwde de afgelopen jaren aan een nieuw ‘influencer’-imago met haar Instagram-account Connie’s Power. Vandaag maakt zij bekend een stap terug te nemen.

Connie overlaadt haar volgers geregeld met positiviteit op Instagram. Ook deelde zij de laatste tijd haar kritische mening op onder andere het coronabeleid van de overheid. Een mening die in een fikse burenruzie resulteerde toen buurman Albert Verlinde hoogte kreeg van haar ‘gemuit’. Hij dreigde haar ‘het trappenhuis door te trekken’, een opmerking die Connie niet in de koude kleren was gaan zitten. Zij ondernam juridische stappen maar uiteindelijk liep de boel met een sisser af en besprak de buurtjes het misverstand onder het genot van een glaasje wijn.

Gezondheid

Op Instagram heeft Connie inmiddels ruim 80.000 volgers, die ook een oplettend oog bleken. Toen zij een filmpje plaatste op haar Story vielen volgers iets op: er leek wat mis te zijn met het oog van Connie.

Zij reageerde op de bezorgdheid van haar volgers en schepte duidelijkheid over de situatie. Connie vertelde dat zij last had van een ontstoken kaak, waardoor zij al zeven dagen lang aan de antibiotica zat.

Vandaag lijkt Connie toe te zijn aan rust. Zij kondigt op haar Instagram dan ook een ‘break’ aan.

,,Lieve insta vrienden,

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor het volgen op Conniespower en de altijd lieve en leuke reacties die ik het afgelopen jaar weer heb mogen ontvangen van jullie! Het was een zeer rumoerig jaar met “ups” en “ downs” maar we hopen er met z’n allen sterker en positief uit te gaan komen!Ik heb besloten om vandaag een paar weken van mijn Insta af te gaan! Even niks….. JUST CONNIE
Ik wil jullie allen in deze bizar vreemde December maand toch aangepaste gezellige kerstdagen dagen en een goede jaarwisseling wensen… blijf gezond en zorg goed voor jezelf en…..hou vooral ook contact met je naasten….. alvast heel veel gezondheid en geluk toegewenst voor het nieuwe jaar 2021…..

Grote lieve kus Connie

———————————————————

We kunnen…nog mogen…het verleden vergeten…maar we doen er goed aan om ons te gaan concentreren op een positieve toekomst…”

Tags

BREUKCONNIE WITTEMANINSTAGRAMPAUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck