Connie Witteman op liefdesvakantie naar Ibiza

Connie vol liefde op Ibiza
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman geniet momenteel van een vakantie met haar grote liefde Henk de Vries. Hoewel er eerder geruchten rondgingen dat er al een einde aan hun relatie gekomen zou zijn, is er geen vuiltje aan de lucht: het stel is naar Ibiza gevolgen om samen van de zon te genieten.

Connie en Henk kennen elkaar al ruim 35 jaar en zijn altijd goed bevriend geweest. Vorig jaar sloeg de vonk plotseling over en Connie wist het zeker: Henk is haar láátste liefde. Want dat ze op haar leeftijd nog de liefde mocht vinden, had ze nooit verwacht.

Liefdesvakantie

Toch gingen er onlangs hardnekkige geruchten rond dat de relatie na een aantal maanden alweer gestrand zou zijn. ,,Volgens een spion is het over en uit”, meldde Yvonne Coldeweijer vorige maand op Instagram. Maar gelukkig blijkt er niets van waar te zijn, want Connie en Henk zijn momenteel samen op vakantie.

,,Voordat anderen het erop zetten”, schrijft Connie op Instagram. Ze deelt er een video bij waar ze intiem met Henk op een strandbedje ligt. De hartjes die Connie erbij zet maken het duidelijk: het stel is nog altijd smoorverliefd.

‘Henk wordt mijn láátste liefde’

Connie geniet met volle teugen van haar relatie met Henk. ,,Henk wordt zeker mijn láátste liefde. Daar ben ik van overtuigd. Het is mooi dit geluk nog te vinden op onze leeftijd. We zijn beiden begin zeventig. We gaan er volop van genieten”, vertelde ze onlangs in weekblad Privé.

Romantisch

En genieten doen ze zéker. In haar Stories is te zien dat het stel naast een dagje zonnebaden, ook een hapje ging eten bij La Escollera. Een prachtig restaurant aan zee, waar ook bruiloften gehouden worden. Romantischer wordt het niet…

Tags

CONNIE WITTEMANHENK DE VRIESIBIZALIEFDESVAKANTIEVAKANTIEVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck