Connie Witteman optimistisch over aanhouding

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

AMSTERDAM – Connie Witteman is voorzichtig optimistisch over de aanhouding van een verdachte van haar woninginbraak, maar weet nog niet of de politie ook haar gestolen juwelen op het spoor is. Dit vertelt haar verloofde Eugène van Dun aan De Telegraaf.

De politie heeft in de Belgische plaats Zaventem een 23-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woninginbraak. Bij de inbraak is onder meer een kluis met horloges en juwelen ontvreemd, waaronder colliers, armbanden en ringen die Connie kreeg van haar overleden ex-man Hans Breukhoven.

Op de vraag of met de aanhouding van de verdachte ook een deel van de buit is teruggevonden, antwoordt Eugène: “Wij worden in grote lijnen op de hoogte gehouden, maar hoe ver ze daarmee zijn weten wij ook nog niet”.

Connie deelde zondagavond beelden van de inbraak op sociale media en loofde via De Telegraaf een beloning uit voor de gouden tip. De politie is nog op zoek naar getuigen die zaterdag, de dag van de inbraak, een zwarte Fiat 500 hebben gezien in de buurt van de woning van Connie in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

 

BuzzE

 

 

Tags

CONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMANINBRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck