Connie Witteman sneert naar Patricia Paay: ‘Heel flauw’

Ruzie in de DIVA-TENT!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman is opnieuw de studio ingedoken, maar volgens Patricia Paay heeft Connie nooit zelf gezongen. ,,Zó flauw van haar!”, sneert Connie.

In de zomer van 1982 was Connie Witteman, ook wel bekend als Vanessa, een hitsensatie. Maar door haar huwelijk met Hans Breukhoven verdween ze van het toneel. Nu, meer dan twintig jaar later, keert ze terug op het podium.

Comeback

Haar eerste optreden is op het Milkshake Festival op 26 juli. En een paar dagen later zal ze ook de sluiting van Pride verzorgen met een optreden op de Dam. ,,Elk jaar vroegen ze me, eindelijk zeg ik ja!”, zegt Connie in gesprek met weekblad Privé.

‘Flauw’

Connie vertelt dat ze haar liedjes van vroeger in een nieuw jasje heeft gestoken. ,,Nu grijpen we terug naar het oude repertoire, helemaal opgefrist en met een sound van nú. Het klinkt geweldig”, zegt ze enthousiast. Connie benadrukt dat ze de liedjes zelf zingt. ,,Laatst zag ik Patricia Paay op tv beweren dat ik nooit zelf zong. Flauw van haar.”

Het stoort Connie behoorlijk dat Patricia dat zegt. ,,Tegenwoordig kunnen ze met AI nog wel wat in elkaar zetten, maar toen toch niet? Als je mij hoort praten, dan hoor je dat dat dezelfde stem is als op die singletjes uit 1982. Maar goed, ik ben wel wat gewend.”

Patricia Paay

Het is niet de eerste keer dat de diva’s met elkaar overhoop liggen. Het is al jaren een idee dat Connie, Patricia en Patty Brard samen een programma maken. Toen Connie door weekblad Weekend ernaar werd gevraagd, antwoordde ze: ,,Een leuk idee, de glamour ten top.” Maar Patricia dacht er heel anders over. ,,Nee, dat zou ik nooit doen”, antwoordde ze. ,,Vind ik helemaal niet leuk. Daar zitten de mensen volgens mij ook niet op te wachten.”

Toen Connie later door het weekblad bladerde, kon ze haar ogen niet geloven. ,,Ik had dit nog helemaal niet gelezen!”, zei ze op Instagram. Connie zei dat ze uit beleefdheid ‘ja’ had gezegd, maar in werkelijkheid helemaal niet met Patricia wilde samenwerken. Waarom niet? ,,Omdat ze vreselijk aan het zeiken is nu!”

Tags

CONNIE WITTEMANPATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck