Connie’s leven beperkt door enorme angst

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

,,Het bot stak er helemaal uit”, vertelde Connie Witteman twee weken geleden nadat ze haar voet brak. Sindsdien zit er een dik gips om haar voet heen, en vindt ze het moeilijk zichzelf voor te bewegen. Haar fobie maakt de hele situatie nog een stuk vervelender.

Opgesloten

Haar verloofde Eugène helpt Connie zoveel hij maar kan. Zo draagt hij haar letterlijk op handen. Door de fobie van Connie krijgt Eugène een flinke work-out, want hij draagt zijn vriendin zelfs te trap op. ,,Ik ga niet de lift in”, vertelt Connie aan weekblad Story. ,,Dat heb ik nog nooit gedaan en dat zal ook nooit gebeuren. Dat durf ik niet, omdat ik mijn hele leven al enorme last heb van claustrofobie.” Haar angst is zo groot dat Connie ook liever niet vliegt, maar als ze dan toch in het vliegtuig stapt, moet ze altijd op de eerste rij zitten. ,,Dan voel ik me wel redelijk goed en niet zo opgesloten.”

Connie heeft zelf ook door dat haar fobie haar leven moeilijker maakt. ,,Tegenwoordig neem ik altijd een hotelkamer op de eerste verdieping, maar ooit heb ik in New York een kamer op de veertigste verdieping gehad. Toen moest ik door de keuken met een speciale trap naar boven!”

Tags

CONNIE WITTEMANEUGÈNEGEBROKENONGELUKSTORYTRAPVOET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck