Constantijn blij met resultaten in Las Vegas

59

LAS VEGAS – Prins Constantijn is als StartUp-ambassadeur opgetogen over de verrichtingen van de Nederlandse deelnemers aan de CES in Las Vegas. Vrijdag is de vierde en laatste dag van de Consumer Electronics Show, waar Nederland onder aanvoering van de prins met een eigen paviljoen is vertegenwoordigd.

“Goed werk. Er wordt tot het einde hard gewerkt. De Dutch Tech Square is ook op de vierde dag een en al bedrijvigheid. Meer prijzen, meer deals, meer contacten, meer glimlachen”, aldus de prins in een enthousiaste tweet. ,,Echt trots op alle 53 teams. Als je indruk kunt maken in de waanzin van Vegas, kun je overal impact maken!”

Contantijn deed zijn bericht vergezeld gaan van een kort filmpje, waarin in rap tempo langs de verschillende Nederlandse deelnemers wordt geflitst. ,,De Nederlandse startup-xdelegatie steelt de show in Vegas, met professionele pitches, onderscheidingen en innovatieprijzen op zak! Veel succes met de laatste loodjes en sluit die deals!”, aldus de begeleidende boodschap.

 

BUZZR