Constantijn en Laurentien in het geheim op gezinsvakantie?

Geheime vakantie van prins Constantijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ondanks de coronasituatie zouden prins Constantijn en prinses Laurentien momenteel op gezinsvakantie zijn. Ieder jaar gaan ze skiën in Lech en alles wijst erop dat ze ook dit jaar de wintersport niet aan hun neus voorbij hebben laten gaan. Alleen deze keer doen ze dat wel in alle stilte…

Net als vele andere Nederlanders lijkt het erop dat ook prins Constantijn en prinses Laurentien de jaarlijkse wintersport zich niet laten afpakken. Zij zouden ondanks alle maatregelen stiekem zijn vertrokken naar Lech in Oostenrijk.

Claus verraadt vakantie

Volgens weekblad Story wordt dit niet alleen gemeld door Nederlandse wintersporters, maar heeft de zoon van Constantijn en Laurentien de vakantie per ongeluk verraden. Hij plaatste een foto op Snapchat die hij had gemaakt in de hoofdstraat van Lech.

Omdat een foto op Snapchat maar enkele seconde blijft bestaan, had hij er vermoedelijk geen rekening mee gehouden dat veel mensen de foto te zien zouden krijgen. Toch kwam de foto in handen van het weekblad, wat hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling was.

Coronaregels ontwijken?

Hoewel het officieel is toegestaan om te reizen, zullen Constantijn en Laurentien niet blij zijn met de onthulling. Zij deden er namelijk alles aan om het juist stil te houden. Vermoedelijk heeft dit ook te maken met de strengere coronaregels die sinds 25 december in Oostenrijk gelden. Nederlanders moeten vanaf die datum twee vaccinaties en een boosterprik hebben gehad, anders moet je de eerste vijf dagen in quarantaine.

Voor de zeventienjarige Claus en de vijftienjarige Leonore is het onwaarschijnlijk dat zij al drie prikken hebben gehad. Het is dus goed mogelijk dat het gezin net voor de deadline is vertrokken om de regels te kunnen ontwijken.

Eloise past op het huis

Eloise is daarentegen wel gewoon in Nederland. Gisteren plaatste ze een Story op Instagram dat ze de hond van haar ouders aan het uitlaten was. Eloise past dus in de tussentijd op het huis in Den Haag.

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJEGEHEIMONTHULDPRINS CONSTANTIJNPRINSES LAURENTIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck