Consumentenbond bevestigt: Dirk de goedkoopste met A-merken

Dirk van den Broek goedkoopste
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het staat zwart op wit. Dirk is de goedkoopste supermarkt van Nederland met A-merken. Niemand kan hier nog omheen. Cijfers liegen niet. De Consumentenbond, die een grootschalig onderzoek deed in april van dit jaar, maakte het nieuws zelf bekend. 

Op basis van de vergelijking van deze onafhankelijke organisatie naar de prijzen van 175 A-merk producten bij 12 landelijke supermarktketens was de conclusie: ‘Dirk van den Broek is de goedkoopste van Nederland’.

„Een prachtige bevestiging van de Consumentenbond. We zijn de goedkoopste supermarkt voor A-merken”, reageert directeur Marcel Huizing van Dirk van den Broek op het nieuws

van de Consumentenbod. ,,Uiteraard zijn we ook met alle andere dagelijkse de goedkoopste!”

De Consumentenbond trekt nog een paar andere conclusies. Dirk is niet alleen de allergoedkoopste, gemiddeld zijn de A-merken bij Dirk maar liefst 7% goedkoper dan de A-merken bij de andere supermarkten. Bij een van de andere 12 supermarkten zijn de A-merken 12% duurder dan bij winnaar Dirk. 

Marcel Huizing: „Voor ons benadrukt dit nieuws dat we op de goede weg zijn. We zetten alles op alles om boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden in deze tijden. Dit onder­zoek van de Consumentenbond bewijst dan ook dat mensen op Dirk kunnen rekenen.” 

Tags

A-MERKENCONSUMENTENBONDDIRK VAN DEN BROEKMARCEL HUIZING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck