Consumentenbond bewijst: Dirk is écht de goedkoopste supermarkt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Al jaren proberen consumenten erachter te komen welke supermarkt écht de goedkoopste is. Men vergelijkt bonnetjes of bladert de folders iedere week grondig door. Als het aan de Consumentenbond ligt hoeft dat niet meer, want door hen is bewezen dat Dirk de goedkoopste supermarkt is voor de dagelijkse boodschappen!

Budgetmerk

De consumentenbond heeft de prijzen van ruim 100 artikelen in verschillende supermarkten bekeken. Niet de A-merken, maar de prijs van het goedkoopste product werd meegerekend. Hoewel vaak wordt beweerd dat ‘bugetsupermarkten’ zoals Lidl het aller voordeligst zijn, blijkt dat dus gewoon Dirk!

Honderden euro’s

Voor Marcel Huizing, directeur van de goedkoopste supermarkt, is het niet een verrassing: ,,Dirk hanteert altijd de laagste prijs. Niet alleen met A-merken, vers en biologisch maar dus ook met de dagelijkse artikelen van het Huismerk of het Budgetmerk. Deze prijspeiling van de Consumentenbond bewijst dat wederom. Het scheelt de consument honderden euro’s per jaar.”

Huizing wil dat zijn klanten de mooie resultaten van het onderzoek mee kunnen vieren. ,,Natuurlijk vieren we deze feestelijke uitslag met onze klanten. En wij blijven natuurlijk ook de komende jaren onze klanten verrassen met spectaculair voordeel en ludieke acties. Dat hoort nu eenmaal bij Dirk.”

Tags

CONSUMENTENBONDDIRK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck