Consumentenbond: Dirk veruit de goedkoopste van Nederland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De supermarkten van Dirk van den Broek zijn de allergoedkoopste van Nederland. Dat concludeert de Consumentenbond dinsdag in een prijspeiling onder 14 Nederlandse supermarktketens. De prijzen bij Dirk liggen maar liefst 11% onder het gemiddelde prijsniveau van deze landelijke supermarktketens, terwijl Spar 20% daarboven ligt.

Voor de prijspeiling inventariseerde de Consumentenbond de prijzen van ruim 100 basisboodschappen bij de supermarkten. Daarbij werd gekeken naar het budgetmerk en als dat niet aanwezig is, werd het huismerk gebruikt voor de peiling. Dirk bleek met 1 de Beste wederom de goedkoopste supermarkt voor basisboodschappen.

Het is niet de eerste keer dat Dirk het beste scoort. De supermarktketen onderscheidt zich door te kiezen voor de allerlaagste prijzen. In het laatste onderzoek van de Consumentenbond laat Dirk andere supermarkten ver achter zich.

De Consumentenbond wijst er in een persbericht nog op dat met name suiker en bloemkool in prijs zijn gestegen. Na de prijsstijgingen in het afgelopen half jaar, wordt nu een afvlakking verwacht van de prijsstijgingen.

Tags

CONSUMENTENBONDDIRK VAN DEN BROEKPRIJSPEILING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck