Contactcentrum blij met waardering koning Willem-Alexander

Door: DitjesDatjes
26-03-2020

Het werkbezoek dat koning Willem-Alexander donderdagochtend bracht aan het contactcentrum van het ministerie van Buitenlandse Zaken is in goede aarde gevallen. De medewerkers, die 24 uur per dag Nederlanders bijstaan die vanwege de coronapandemie problemen ondervinden in het buitenland, stellen het op prijs dat de koning hen een hart onder de riem kwam steken.

“Blij met de waardering van koning Willem-Alexander aan het 24/7 BZ contactcenter en de andere collega’s van Buitenlandse Zaken die zich inzetten tijdens de coronacrisis”, twitterde het ministerie van Buitenlandse Zaken donderdagmiddag.

Willem-Alexander sprak een aantal medewerkers en prees hen omdat ze “in deze bizarre tijden klaar staan voor alle Nederlanders in het buitenland”. Ook luisterde hij mee met een telefoongesprek dat binnenkwam tijdens zijn bezoek.

De koning ging in gesprek met medewerkers van landenteams, die hem vertelden hoe complex de aan corona gerelateerde zaken zijn. Tot slot schoof Willem-Alexander aan bij een videoconferentie met de ‘chef des postes’ en medewerkers van de ambassades in Rome en Peking.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen