Cornald Maas is sollicitaties BN’ers zat

Door: DitjesenDatjes
16-09-2019

Cornald Maas is helemaal klaar met alle BN’ers die zich willen nomineren als presentator van het Eurovisie Songfestival 2020. Hij ergert zich voornamelijk aan de mensen die nooit naar het evenement hebben omgekeken, maar nu opeens in de schijnwerpers willen staan.

Greenroom

Eerst waren er Anna Nooshin en Richard Groenendijk en nu laat ook Nikkie de Jager van zich horen. De Youtuber lijkt het geweldig om in de greenroom te staan en met de artiesten te praten. Ze heeft ook nog een idee over wie de andere presentatoren moeten worden: Jan Smit en Eva Jinek. Dat vertelt ze in een nieuwe vlog.
,,Ik heb eigenlijk maar één doel, en dat is iets voor het Songfestival doen. Het lijkt me fantastisch om rond te dartelen in een greenroom, terwijl Jan Smit en Eva Jinek op het podium staan – want ik denk dat zij het gaan doen”, zegt ze als een volger van haar vraagt of de vlogger ooit standaard op de televisie te zien wil zijn. Op Twitter laat Cornald bijna meteen merken dat hij de open sollicitatie van Nikkie niet kan waarderen. ,,Daar heb je er weer een”, schrijft hij.

Toen Anna Nooshin zichzelf opgaf, kon Cornald ook niet stil blijven. Toen schreef hij: ,,Grappig toch hoe allerlei grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren’ die nooit een cent om dat hele Songfestival gaven zichzelf nu schaamteloos naar voren schuiven voor ‘n plekje in de frontlinie.

Inmiddels is bekend dat het festival in Rotterdam wordt gehouden, maar welke BN’ers het evenement mogen presenteren is nog onbekend.

Meer DenD