Corona-uitbraak bij The Voice Senior

Voice Senior
Door: DitjesenDatjes
17-08-2020

De finalisten van The Voice Senior stonden ongetwijfeld te popelen om voor de laatste keer op te treden voor de juryleden. Helaas moeten ze nog even wachten. Twee crewleden van het talentenprogramma zijn namelijk positief getest op corona. Alle opnames zijn stilgelegd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Bron- en contactonderzoek’

RTL4 heeft meteen ingegrepen toen duidelijk werd dat twee werknemers ziek waren. ,,Op dit moment staan we in nauw contact met de GGD. Zij zijn bezig met het bron- en contactonderzoek”, meldt de zender aan RTL Boulevard. De uitbraak van het virus bij The Voice Senior kan grote gevolgen hebben, want de kandidaten zijn allemaal al op leeftijd en dus vallen ze in een risicogroep. Daar is de producent ITV zich ook bewust van. ,,Uit voorzorg laten we alle crewleden, kandidaten, coaches en presentatoren testen. Totdat we zeker weten dat we de finale veilig en verantwoord kunnen opnemen wordt deze uitgesteld tot nader order.”

Uitzendingen

Het stilleggen van de opnames betekent niet meteen dat de uitzendingen van het programma worden verplaatst. De eerdere afleveringen zijn namelijk al wel opgenomen en klaar om uitgezonden te worden.

Meer DenD