‘Corona-virus treft klasgenoten George en Charlotte’

Corona
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Britse prins George (6) en zijn zusje Charlotte (4) zullen de komende weken goed in de gaten worden gehouden. Klasgenoten van de kinderen zijn namelijk naar huis gestuurd omdat ze symptomen van het corona-virus vertoonden.

Noord-Italië

Het is niet zeker of de desbetreffende kinderen ook daadwerkelijk het virus hebben, maar voor de zekerheid zitten ze thuis in quarantaine. Dat zegt een woordvoerder van de Thomas Battersea-school tegen de Independent. Het gaat om vier kinderen die onlangs nog in Noord-Italië zijn geweest. In dat land zijn al meerdere doden gevallen en bij meer dan 200 mensen is het virus geconstateerd. ,,We hebben momenteel een klein aantal leerlingen dat getest wordt op het virus. Tot de uitslag bekend is, moeten zij – op advies van de overheid – thuis blijven”, zegt de woordvoerder.

Voor zover bekend gaan de andere kinderen wel gewoon naar de school en ook de kinderen van prins William en zijn vrouw Kate volgen gewoon nog de lessen. Alle ouders zijn wel op de hoogte van het feit dat het virus de school wellicht heeft bereikt.

Tags

BRITTENCHARLOTTECORONAGEORGEKATEPRINSPRINSESVIRUSWILLIAMZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck