Coupe ravage: André in paniek

Coupe ravage bij André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes had gisteren een bad hair day. Zijn coupe ravage was zó erg, dat de zanger niet eens meer op zichzelf leek…

,,Als ik mijn haar heb gewassen, dan durf ik eigenlijk niet naar buiten”, zegt André in Instagram Stories. Hij laat daarbij zijn mislukte kapsel zien. ,,Ik weet niet of meer mensen dit hebben, maar ik schaam mij gewoon. Kijk dan! Het wordt alsmaar erger. Ik ben dan in staat om weer iets in mijn haar te doen, terwijl ik alleen mijn hond ga uitlaten.”

Coupe ravage

André wordt overspoeld met reacties van volgers. ,,Zullen we een ding afspreken?”, vraagt André aan zijn volgers. ,,Willen jullie mij niet sturen op wie ik lijk? Want het zijn allemaal namen waar ik niet mee vergeleken wil worden. Doe maar niet.”

Met wie wordt André vergeleken? Onder anderen de naam Ad Visser komt voorbij. ,,Ad Visser zie ik het meest. Stop maar.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Enorme bende

Het was afgelopen weekend een enorme bende in de woning van André. De zanger ging gisteren de deur uit en had zijn hond Robbie niet in de bench gedaan. Toen hij thuiskwam, was zijn hele woonkamer overhoop gehaald. ,,Nee, mijn afstandsbediening”, reageerde André geschrokken toen hij zijn huis binnenliep. ,,Er is ook een batterij weg. Waar is die?”

André ziet geen andere optie meer dan Robbie voortaan in de bench te doen. ,,Je gaat hier gewoon in. Ik heb jou nog één kans gegeven en je kan het gewoon niet. Je kan het gewoon nog steeds niet aan.”

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck