Courtney Love herdenkt ‘engel’ Kurt Cobain op trouwdag

Door: DitjesDatjes
26-02-2020

Op de dag waarop Courtney Love 28 jaar getrouwd zou zijn geweest met de overleden Nirvana-zanger Kurt Cobain, bracht ze haar vroegere echtgenoot een eerbetoon via Instagram. In dit bericht refereerde ze aan de gelukkige tijden die de twee destijds samen hadden.

“We trouwden 28 jaar geleden in Honolulu op Waikiki Beach. Als ik terugdenk aan deze dag, dan herinner ik me dat ik me krankzinnig verliefd voelde, duizelig, in de wolken, alles. Deze man was een engel. Ik ben hem dankbaar dat hij er voor mij was, ook in de jaren dat hij er al niet meer was. Het is niet altijd goed gegaan met mij, maar uiteindelijk ben ik er wel bovenop gekomen. Ik heb nieuwe, echte vrienden en ben al een tijd drank-en drugsvrij. Hij waakt over mij, mijn man,” aldus Courtney.

Cobain overleed in 1994 nadat hij zelfmoord pleegde. In 1992 Courtney met de iconische zanger, met wie ze een 27-jarige dochter heeft, Frances Bean.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen