Crisis nog niet voorbij. Dré en Mo leven nog steeds gescheiden

Door: DitjesenDatjes
25-10-2019

Het leek weer zo goed te gaan tussen André en Monique, zeker na hun gezinsvakantie op Bonaire. Helaas lijkt het niet gelukt om hun relatie te lijmen. De zanger vertelt namelijk dat ze tijdens hun trip maar ook nu nog niet samen slapen.

Steen

Toen André een paar weken geleden in Beau zat vertelde hij dat hij niet meer samenwoont met Monique. Waar hij wel verbleef zei hij niet, maar erg dichtbij was het wel. Hij beweerde namelijk dat als hij een steen zou oppakken, hij die zo door de ruit bij Monique zou kunnen gooien. Echt ver van elkaar vandaan gaan konden de twee nog niet, en omdat ze nog goed met elkaar overweg kunnen en natuurlijk een zoontje samen hebben gingen ze op vakantie naar Bonaire.

Intiem

In het Belgische blad Primo vertelt André dat de vakantie hem en Monique veel goeds heeft gebracht. ,,Tijdens deze vakantie zijn we weer vierentwintig uur bij elkaar, dat voelt goed. In Nederland bezocht ik ze ook, maar het is hier op Bonaire intiemer.” Maar écht intiem was het niet. De zanger vertelt dat hij en Monique ook op vakantie niet samen sliepen. ,,Ik woon hier ook wel op mezelf, maar dagelijks zoek ik ze op.”
Ook nu ze terug in Nederland zijn lijken ze nog niet samen te wonen. André begrijpt dat goed. Hij geeft zelf aan dat hij niet te genieten is als er grote concerten voor de deur staan. Toch hoopt André dat het uiteindelijk allemaal goedkomt en hij, Monique en hun zoon weer een gelukkig gezinnetje gaan vormen. Hij denkt zelfs al aan de volgende stap in hun relatie. ,,De liefde is er nog steeds, die gaat ook nooit weg. Dat weet ik zeker. Monique is de liefde van mijn leven. En natuurlijk hoop ik dat ik mezelf weer zal terugvinden.”

Meer DenD