‘Paleis houdt crisisoverleg na interview Harry en Meghan’

Oorlog Britse hof
Door: DitjesDatjes
09-03-2021

Er is een flinke bom ontploft in Groot-Brittannië. Heel het land is in de ban van het onthullende interview dat prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle aan Oprah Winfrey gaven. Buckingham Palace houdt de lippen stijf op elkaar, maar volgens Britse media zou er achter de schermen een crisisoverleg zijn…

De onthullingen van Harry en Meghan waren niet mals. Meghan onthulde onder meer dat er tijdens haar zwangerschap ‘zorgen om en gesprekken over’ de donkere huidskleur van baby waren. Ook sprak ze over een incident waarbij haar schoonzus Kate haar aan het huilen had gemaakt, en bekende ze suïcidale gedachten te hebben gehad. Lees hier alle schokkende onthullingen van het interview op een rij.

Geen reactie

Wonderbaarlijk genoeg heeft het paleis nog niet gereageerd op het bombardement aan beschuldigingen en onthullingen. Volgens verschillende Britse media zijn de royals zich echter aan het opmaken voor de strijd.

Via telefoon en videoverbindingen zou koningin Elizabeth met haar zoon prins Charles en kleinzoon prins William hebben gepraat. Een officiële reactie vanuit Buckingham Palace blijft echter nog uit.

Royaltyverslaggever Richard Palmer van de Daily Express twitterde eerder dat iedereen die geautoriseerd is om met de media te praten zijn of haar telefoon heeft uitgezet.

Meer DenD