CURIEUZE-theorie zusjes Lexmond over rel Amerikaanse Capitool

Door: Lies Jansen
09-01-2021

De zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond onthulden in de ‘Vijf Uur Show’ een bijzondere theorie achter de gebeurtenis in het Amerikaanse Capitool. Een gebeurtenis die volgens hen in de sterren geschreven stond. 

‘Verplaatsing Mars naar Stier’

Jetteke maakt duidelijk dat de stand van de planeten van grote invloed was op de gebeurtenis in het Capitool in Washington D.C. ,,Gister verplaatste Mars naar Stier en dat is echt toch wel een pittige transitie. Dan zie je zoiets als wat we gisteren hebben gezien op het nieuws”, legt Jetteke uit. Het was dus niet echt een shock voor de astrologische-zusters. ,,Voor ons komt dat dan gek genoeg, natuurlijk ook wel als een shock, maar als je het dan weer combineert met de transitie van de planeet dan denk je ook ‘oke het verbaast me ook eigenlijk niet.’” 

Boerenwijsheid

Volgens Lieke is het gewoon boerenwijsheid: ,,Wij zijn natuurlijk hier op aarde en er zijn ongelofelijk veel planeten. Al die planeten die bewogen ook. Die hebben allemaal hun eigen energie hier op aarde. Het klinkt misschien heel zweverig, maar het is eigenlijk juist boerenwijsheid, want des te meer je je erin gaat verdiepen, des te meer je ook voelt dat het onontkomelijk is en eigenlijk bijna natuurkunde en wetenschap is.”

Bridget Maasland sceptisch

Bridget Maasland die het item behandelde in RTL Boulevard vond het verstandig haar mening hierover niet te vertellen: ,,Ik onthoud mij ook hier van enig commentaar, dat lijkt me het allerbeste.” Waarmee haar standpunt vrijwel direct doorschemerde. Haar college Luuk Ikink gaat er wel op in. Met cynische ondertoon zegt Luuk: ,,Ik voelde dat diezelfde avond ook al.”

Meer DenD