Dakloze Patricia verblijft in hotel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Patricia Paay moest op 1 mei de sleutel overgeven van haar woning aan de nieuwe eigenaars. Nadat maanden haar woning in Brabant te koop had gestaan, werd het eindelijk verkocht. Er was alleen één probleem: Patricia had zelf nog geen andere woning gevonden.

Beslaglegging

De woning in Wernhout is verkocht voor een bedrag van 251.000 euro. Het huis stond lang te koop, maar dat kwam deels doordat het bedrijf Osuro beslag had gelegd op de woning. Het bedrijf wilde een ton van de kleine diva. Eind februari besloot de rechter de beslaglegging op te heffen en kon Patricia eindelijk doorgaan met het verkopen.

Al snel waren er geïnteresseerden. Zo snel, dat Patricia zelf nog geen woning had gevonden. Gelukkig heeft ze al een oplossing gevonden, want ze verblijft tijdelijk met haar man Robbert in een hotel. Aan Shownieuws vertelt Patricia dat ze binnenkort de sleutel krijgt van haar nieuwe appartement. Waar dat precies is, zegt ze niet. Maar het zal wel weer in de randstad zijn, want de belangrijkste reden om te verhuizen was dat Patricia wat dichter bij haar familie wilde wonen.

Tags

HOTELPATRICIA PAAYVERHUISD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie