Daley Blind in ziekenhuis?!

Daley Blind
Door: Lies Jansen
16-12-2019

Er gaan verhalen rond dat het niet goed gaat met Ajax-speler Daley Blind (29). Ook Shownieuws heeft vanuit een betrouwbare bron laten weten, dat de voetballer zich niet goed voelt. Zo zou hij zijn opgenomen in het ziekenhuis aan hartbewaking.

Pauze tijdens een wedstrijd

De geruchten slingerde aan toen de voetballer zich afgelopen dinsdag tijdens een wedstrijd tegen Valencia niet goed voelde. In de tweede helft moest hij even op het gras zitten om bij te komen. ,,Vrijdagmiddag is hij nader onderzocht vanwege de duizeligheid waar hij dinsdag tijdens wedstrijd tegen Valencia kort last van had. De komende dagen zal hij niet trainen en wordt hij verder onderzocht.” vertelt de club.

Rest van het jaar niet meer voetballen

De laatste twee wedstrijden van het jaar zal de voetballer niet kunnen spelen. Erg jammer, want Daley werd twee maanden geleden vader van zijn zoontje Lowen. Daley heeft verder nog niet gereageerd, op de geruchten.

Op Twitter geven veel fans al hun steunbetuigingen.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen