Damian Hurley bedankt voor steun na dood vader

Door: DitjesDatjes
29-06-2020

Acteur en model Damian Hurley heeft zijn fans bedankt voor hun lieve boodschappen na het overlijden van zijn vader, Steve Bing. De 18-jarige schrijft op Instagram dat de steun en liefde die hij heeft ontvangen enorm hebben geholpen in deze moeilijke tijden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Er is niet veel bekend over de relatie tussen Damian en zijn vader, een filmproducent en filantroop. Nadat model Elizabeth Hurley zwanger was geraakt tijdens een korte relatie met Bing, ontkende deze dat hij de vader van het kind was. Uit een test bleek dat hij Damian wel degelijk had verwekt. Hij bood Hurley een ton per jaar aan alimentatie, die zij naar verluidt weigerde omdat ze niet de indruk wilde wekken uit te zijn op zijn geld.

Door de jaren heen lijken vader en zoon toch een band te hebben opgebouwd. Bing stapte in 2019 naar de rechter toen zijn pa, de steenrijke projectontwikkelaar Leo Bing, Damian en zijn dochter Kira met tennisster Lisa Bonder uit zijn testament wilde schrappen. Bing senior stelde in de zaak dat hij Damian en Kira niet als zijn kleinkinderen zag, omdat ze niet door zijn zoon waren opgevoed. In de rechtbankdocumenten stelde Leo Bing zelfs dat zijn zoon en Damian elkaar nog nooit ontmoet hadden, wat Steve Bing ontkende.

Elizabeth Hurley liet een dag na de dood van haar ex weten enorm bedroefd te zijn. Ze vertelde in een post op Instagram dat zij Bing op Damians achttiende verjaardag in april voor het laatst sprak. Steve Bing maakte maandag een week geleden een einde aan zijn leven.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD