Dan Karaty geeft update na oogongeluk

Dan Karaty|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Hoe gaat het met Dan Karaty, ruim twee maanden na zijn ziekenhuisopname? De choreograaf deelt voor het eerst in een lange tijd weer een update. Dan werd begin september met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Na een onbekend incident waarbij hij verwondingen aan zijn ogen op liep werd al snel duidelijk dat hij mogelijk permanent blind is aan één oog.

Ongeluk

Het bleef een lange tijd stil na Dan Karaty’s mysterieuze ziekenhuisopname. Fans, collega’s en vrienden maakten zich ernstig zorgen om de choreograaf. Al snel gaf hij een update vanuit het Amerikaanse ziekenhuis.

 ,,Ik heb het ziekenhuis verlaten en zal thuis verder herstellen,” vertelde Dan na een paar dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen. ,,Ik heb nog veel pijn, maar ben gelukkig wel buiten levensgevaar.”

Ogen

Het bleef een lange tijd stil rondom Karaty. Een bron dichtbij de familie vertelde aan Privé dat het foute boel leek te zijn. Dan’s herstel verliep spoedig, maar hij was ernstig verwond aan één van zijn ogen.

,,Het oog is er gelukkig nog, maar het kan zijn dat hij het zicht daarin niet meer terugkrijgt. Op dit moment ziet hij er in elk geval niks door.”

Al gauw volgde er ook een update van Dan zelf. Hij deelde een foto op Instagram waarop hij poseert met een zonnebril, binnenshuis. Dit zou er op kunnen wijzen dat er inderdaad ernstig letsel aan één van zijn ogen is.

Bij de post schreef hij: ,,Een beetje laat, maar ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties van afgelopen weekend. Alles is een beetje anders nu, dus dit betekent heel veel.”

‘Ik mis jullie’

Ruim twee maanden na het ongeluk laat Dan weer van zich horen. Hij reageert via Instagram op de Holland’s Got Talent-finale van zaterdagavond, waar hij jurylid zou zijn. Door het coronavirus kon hij niet reizen naar Nederland vanuit Amerika, waardoor hij eerder niet als jurylid kon optreden bij het programma.

Dan baalde ontzettend dat hij de finale heeft moeten missen, en schrijft op Instagram een eerbetoon aan de deelnemers en zijn collega’s.

,,Alhoewel ik er niet bij kan zijn, heb ik nauwlettend toegekeken met één goed oog,” schrijft Dan met een knipoog.

Hij bedankt zijn vervanger Ali B, die op het laatste moment moest inspringen voor Dan. Ook schrijft hij zijn collega’s toe. ,,Ik mis jullie”. Het gemis hoeft hopelijk niet al te lang te duren. Dan sluit zijn post af met ,,Ik zie jullie snel!”

LEES OOK:

Dan Karaty over gezondheid: ‘Alles is anders nu’

Tags

DAN KARATYHOLLAND'S GOT TALENTOGENOPERATIEZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck