Dan Karaty over gezondheid: ‘Alles is anders nu’

Dan Karaty
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het was een lange tijd stil rondom Dan Karaty, die vorige maand in het ziekenhuis werd opgenomen na een onbekend incident. Vorige week werd duidelijk dat Dan zijn toestand verbeterd is, maar dat hij mogelijk permanent bind is aan één oog. Dan laat voor het eerst sinds dit nieuws van zich horen…

Ogen

Een bron dichtbij de familie van de choreograaf vertelde aan Privé hoe het met Dan gaat. Hij deed een schokkende onthulling: Dan heeft een ernstige verwonding aan zijn ogen opgelopen. De bron vertelde dat de artsen zijn ‘oog hebben kunnen redden’, maar dat hij het zicht in één oog is verloren.

De kans dat Dan niet meer met zijn beschadigde oog kan zien is erg groot. ,,Het oog is er gelukkig nog, maar het kan zijn dat hij het zicht daarin niet meer terugkrijgt. Op dit moment ziet hij er in elk geval niks door.”

LEES OOK:

Familie deelt zorgelijke update over Dan Karaty

‘Alles is anders’

Karaty laat voor het eerst van zich horen na de zorgelijke update over zijn gezondheid. Afgelopen weekend vierde de choreograaf zijn verjaardag. Dan blies 44 kaarsjes uit. Op Instagram bedankt hij zijn volgers en vrienden voor alle steun en felicitaties.

Bij de post schrijft hij: ,,Een beetje laat, maar ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties van afgelopen weekend. Alles is een beetje anders nu, dus dit betekent heel veel.”

Op de foto is te zien dat Dan poseert met een zonnebril op.

https://www.instagram.com/p/CGEKJMbjzyf/

Tags

DAN KARATYOGENONGELUKVERJAARDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck