Daniel Radcliffe schaamt zich voor eigen acteerkunsten

Door: DitjesDatjes
20-02-2021

Daniel Radcliffe kijkt met gemengde gevoelens naar zijn eigen acteerwerk in de Harry Potter-films. Dat zei de Britse acteur in gesprek met Elijah Wood, die zelf bekend werd van Lord Of The Rings.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik schaam me intens voor sommige van mijn acteerprestaties”, zegt de inmiddels 31-jarige Radcliffe. “Maar ja, het is hetzelfde als je iemand vraagt naar zijn tienerjaren.”

Ondanks dat hij het moeilijk vindt om naar zichzelf te kijken, is hij ontzettend dankbaar voor de rol die hij heeft mogen vertolken. Radcliffe werd wereldberoemd toen hij als elfjarig jochie de hoofdrol speelde in de eerste Harry Potter-film. Daarna maakte hij er nog zeven. “Ik ben ongelofelijk dankbaar voor die ervaring. Het heeft me laten zien wat ik met de rest van mijn leven wil, en dat is echt een geluk”, aldus de acteur.

De Harry Potter-films zijn gebaseerd op de boeken van schrijfster J.K. Rowling, die gaan over een tovenaarsleerling. De eerste film werd gemaakt in 2001, terwijl de laatste in de reeks in 2011 werd uitgebracht.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD