Danny de Munk doet zijn verhaal: ‘Mijn vrouw wist het’

Danny de Munk doet zijn verhaal
Door: Charlotte Wijnen
30-06-2022

Danny de Munk spreekt donderdagavond voor het eerst over de beschuldigingen van verkrachting en seksueel overschrijdend gedrag aan zijn adres. ,,Mijn vrouw wist het”, vertelt Danny emotioneel in RTL Boulevard.

Eerder deze maand werd bekend dat een vrouw aangifte van verkrachting heeft gedaan tegen De Munk. Het slachtoffer zou zo’n vijftien jaar geleden nauw met hem samen hebben gewerkt bij de musical Ciske de Rat en zegt gedwongen seksuele handelingen te hebben moeten uitvoeren bij de zanger. Danny ontkent stellig dat hij zich daaraan schuldig heeft gemaakt.

Danny gaat vanavond zijn verhaal doen

De zanger laat op Instagram weten vanavond zijn kant van het verhaal te vertellen. ,,Lieve iedereen, vanavond zal mijn verhaal over de afgelopen periode exclusief te zien zijn bij RTL Boulevard”, aldus Danny.

‘Jenny heb ik het verteld’

RTL Boulevard heeft al enkele beelden van het interview naar buiten gebracht. ,,Jenny heb ik het verteld, Jenny weet alles van mij. Maar dat je tegenover je zoon en dochter moet zeggen… Dat je zoon met zijn tranen in de ogen staat, van: ‘Papa!’ Dat doe je je ergste vijand nog niet aan”, zegt Danny met tranen in zijn ogen in het interview.

De zanger zegt helemaal kapot te zijn gemaakt door degenen die de verhalen over hem verspreidde. ,,Dat reken ik ze zo zwaar aan. Mijn karakter is kapotgemaakt, over elk woordje moet ik nadenken… Maar ik vind het voor mijn gezin tien keer erger. En ik heb ze door mijn overspel van vijftien jaar geleden, een oude lijk uit de kast noem ik het maar even, ermee in getrokken. Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden.”

Meer DenD