Danny de Munk haalt uit naar Telegraaf-journalist: ‘Wij gaan elkaar nog spreken’

Danny de Munk bedreigt Telegraaf journalist
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Danny de Munk is niet blij met een tweet van Wilson Boldewijn van De Telegraaf. ,,Wij gaan elkaar nog spreken”, twittert Danny dreigend terug.

De ene na de andere BN’er raakt de afgelopen tijd in opspraak en nu zijn alle ogen op Tom Egbers gericht. Hij stelt dat zijn drie jaar durende affaire met een NOS-stagiaire alleen bestond uit zoenen, maar dat wekt wantrouwen bij velen. In RTL Boulevard spraken Aran Bade en Frank Dane hun twijfels uit. ,,Tom Egbers zegt ‘alleen gezoend’, maar ik vraag me dat oprecht wel af. Ik kan het me niet voorstellen”, zei Aran onder meer.

‘Zo ken ik je niet’

Telegraaf-journalist Wilson Boldewijn moet meteen denken aan Danny de Munk. Een vrouw beweert verkracht te zijn door Danny en deed daar vorig jaar aangifte van. Danny heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Wel gaf hij toe met de vrouw te hebben gezoend.

,,Zowel bij Danny de Munk als Tom Egbers zou er alleen gezoend zijn. Is gezoend zijn het ultieme middel om alles voor de buitenwereld een beetje proportioneel te houden? ‘Mijn man ging drie jaar vreemd, maar het valt wel mee want er is alleen gezoend”’, twittert Wilson. De opmerking schiet bij Danny volledig in het verkeerde keelgat. ,,Vreemd Wilson! Zo ken ik je niet. Geduld en keep it in mind”, reageert Danny.

‘Wij gaan elkaar nog spreken’

Wilson zegt vervolgens dat het goed is dat Danny op hem reageert. ,,Ik kan nu heel laf mijn tweet weghalen of bij je slijmen. Ik heb alleen gezegd wat veel mensen denken. Als het niet zo is zal ik mijn woorden persoonlijk bij je terug nemen.”

Danny antwoordt dat hij niet van de social media is. ,,Ben meer direct niet via social, maar wij gaan elkaar nog spreken. Take care.”

Tags

DANNY DE MUNK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck