Danny de Munk ontkent, maar toch aanklacht vanwege verkrachting

Danny de Munk onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De aanklacht dateert nog uit de tijd van de Ciske de Musical uit 2007 en 2008. Maar ernstig is het: verkrachting. De Munks advocaat Royce de Vries ontkent namens zijn bekende client zeer stellig: maar de reputatieschade is een feit.

Het is niet de eerste keer dat Danny de Munk in verband wordt gebracht met grensoverschrijdend gedrag. Nu is er bij de politie in Zeeland-West-Brabant een aangifte opgenomen over mogelijke strafrechtelijke feiten gepleegd door de zanger. Het zou gaan om verkrachting.

De ontkenning van advocaat De Vries, namens zijn client, is stellig. De Munk heeft zich nooit schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, stelt de verdediging. Musicalproducent van destijds, Stage International, heeft al eerder aangekondigd nadat er al geruchten de ronde deden dat er onderzoek zou worden gedaan. Maar daarvan is de afgelopen twee maanden niets meer vernomen.

Voor De Munk is het nieuws uiterst pijnlijk, want de geruchtvorming na meldingen door juicers bestond inderdaad al enkele maanden.

De Munk is inmiddels op de hoogte van de identiteit van de vrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan. Door een abusievelijk verstuurde email kwam de naam van de aanklaagster bij de artiest terecht. ,,Dit bevestigt voor hem dat de beschuldiging ongefundeerd is”, aldus mr. Royce de Vries in De Telegraaf.

Tags

AANKLACHTDANNY DE MUNKROYCE DE VRIESSTAGE INTERNATIONALVERKRACHTING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck