Danny de Munk over huwelijksproblemen: ‘Drank en drugs’

Danny de Munk
Door: Lois Kuhfus
28-09-2020

Danny de Munk viert binnenkort zijn 25-jarige jubileum met zijn vrouw Jenny. Hij doet een boekje open over hun relatie, die pieken én dalen heeft gekend. Volgens Danny lag dit aan zijn losbandige periode: ,,Ik ben een man van extreem.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drank en drugs

In een interview met RTL Boulevard doen Danny en Jenny een boekje open over hun relatie. De twee zijn al bijna 25 jaar getrouwd, maar hun huwelijk is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Danny vertelt openhartig dat hij iets teveel van een feestje houdt, en dat hun huwelijk daardoor wel eens onder druk kwam te staan.

Hij laat weten dat de coronacrisis hem zwaar viel, mede omdat er niet meer gefeest kon worden: ,,Ik merkte toen corona uitbrak, dat ik me ergens diep van binnen heel klote heb gevoeld.”

Danny is een man die van een feestje houdt en naar eigen zeggen weleens tot het gaatje gaat: ,,Ik ben wel een man van extreem. Ik kan vrij gek zijn kan ik je vertellen. Als ik naar een festival ga, dan ga ik naar de klote.”

25 jaar

Zijn vrouw Jenny is in die 25 jaar geen één keer van zijn zijde geweken. Danny vertelt dat zijn vrouw voor hem als een rots in de branding is: ,,Als ik haar niet had gehad,” vertelt hij als hij ook laat weten niet vies te zijn van verdovende middelen. ,,Als ik zeg drank en drugs.. Ik ben een volksgozer.” onthult hij. Hij kan rekenen op Jenny die hem in het gareel houdt:

,,Ik denk dat ik daarin niet zo sterk ben, zij heeft een heel sterk karakter.”

Jenny heeft het niet altijd makkelijk gehad met Danny. Volgens hem was hij in de eerste jaren na haar zwangerschappen nauwelijks aanwezig: ,,De opvoeding van mijn kinderen aan het begin… Daar was ik niet bij.”

Wel is zij nog altijd gek op hem. ,,Hij is heel lief,” zegt zij gelukzalig over haar echtgenoot. Zij verklapt ook hét geheim achter een sterk huwelijk: ,,Praten, praten en nog eens praten.”

Danny sluit het interview af met een ode aan zijn vrouw: ,,Jenny, daar heb ik heel veel aan. Zonder haar was dit een heel ander interview geweest. Daarom hou ik zo van haar.”

LEES OOK:

Danny de Munk slachtoffer van woninginbraak

Meer DenD