Danny de Munk: uitspraak over demonen ging niet over Waylon

Door: DitjesDatjes
02-07-2022

Danny de Munk had het niet over Waylon toen hij in een interview met RTL Boulevard de uitspraak “demonen in mijn hoofd” gebruikte. Eerder zei de 52-jarige zanger en acteur dat hij zijn verantwoordelijkheid voor vreemdgaan wil nemen “als een man” en wil niet met excuses komen over “demonen in mijn hoofd”. Veel mensen dachten dat dat over zanger Waylon ging, die de uitspraak recent ook gebruikte nadat bekend werd dat hij was vreemdgegaan, maar dat ontkracht De Munk nu.

“Tja gaan we weer ! Roddel roddel roddel …. Heeft niets met Waylon te maken ! Is al een oude uitdrukking , gebruikt door bekend & onbekend ned. (Alleen lees je het nergens terug) Ik zei ook de uitdrukking : Een oud lijk uit de kast Die is ook oud”, aldus De Munk op Twitter.

Onlangs werd bekend dat een vrouw aangifte van verkrachting heeft gedaan tegen De Munk. Het vermeende slachtoffer zou zo’n vijftien jaar geleden nauw met hem hebben samengewerkt bij de musical Ciske de Rat. In april berichtte roddelvlogger Yvonne Coldeweijer over talloze meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft De Munk altijd ontkend. In het interview vertelde hij dat hij in zijn leven meermaals toegegeven heeft aan seksuele lusten. “Ik dacht niet met mijn hoofd. Als ik overspel heb gepleegd, was dat met wederzijdse instemming.” Zijn advocaat Royce de Vries liet weten dat De Munk een tegenaangifte gaat doen.

Donderdagavond reageerde De Munk in RTL Boulevard op de aangifte die er tegen hem ligt. De Munk zei onder meer dat hij geen seks heeft gehad met de vrouw, maar dat ze slechts hebben gezoend en elkaar hebben “opgehitst”. Wel gaf de geëmotioneerde De Munk toe meermaals te zijn vreemdgegaan. Hij zei daarover: “Ik dacht met mijn lul en niet met mijn hoofd, maar ik ben een man hè?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD