Danny de Munk: ‘Wat Frans Duijts doet, zou ik nooit doen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De spiksplinternieuwe McLaren, met een waarde van 300.000 euro, van de Tielse zanger Frans Duijts deed een tijd geleden nogal wat stof opwaaien. De foto’s die Frans plaatste op sociale media werden niet door iedereen gewaardeerd, en het werd al snel weggezet als ‘opschepperij’. Collega Danny de Munk vertelt aan weekblad Weekend dat hij nooit zo te koop zal lopen met zijn geld.

Pronken?

De foto’s die Frans op sociale media plaatste van zijn nieuwe peperdure auto, vielen dus niet bij iedereen in de smaak. Het grootste punt van kritiek was dat hij zat te pronken met zijn geld, terwijl hij vooral lageropgeleiden als fans heeft. Een aantal van die fans zullen ongetwijfeld enkel kunnen dromen van zo’n mooie auto.

Etaleren

Danny de Munk snapt niet heel goed dat er zo veel kritiek was, laat hij aan weekblad Weekend weten: ,,Dat is zijn keuze. Iemand in mijn omgeving viel daarover, maar daar ging ik tegenin. Ik vroeg: ben je jaloers? Ik ken het woord jaloezie niet. Ik vind het een mooie auto, en als je je daaraan ergert, kijk je niet”, vertelt Danny. Maar de zanger laat ook weten dat hij zelf nooit de keuze zal maken om op sociale media te drinken met zijn geld. ,,Als Frans dat wil delen, moet híj dat weten. Ik zou het alleen niet doen. We houden absoluut van luxe, maar dat hoef je toch niet te etaleren? De grootste luxe is dat ik al 31 jaar bij dezelfde vrouw ben, dat is ook een unicum in ons vak, én dat je gezond bent.”

Spuugzat

Inmiddels heeft Frans laten weten ‘spuugzat’ te zijn van al het commentaar op zijn nieuwe wagen en zich niets meer van al het kritiek aan te trekken.

Tags

AUTODANNY DE MUNKFRANS DUIJTSKRITIEKMCLAREN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck