Danny de Munk zet schoonmoeder voor schut

Danny zet schoonmoeder te kakken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De schoonmoeder van Danny de Munk wilde een leuke foto samen, maar wordt vervolgens voor schut gezet…

,,Even een leuke foto maken met m’n schoonmoeder…”, schrijft Danny de Munk in Instagram Stories bij een filmpje van hem en zijn schoonmoeder. Zijn schoonmoeder zit naast hem op een stoel en lacht naar de camera. ,,Ben je klaar? Lachen!”, zegt Danny.

Voor schut

En net voordat hij de foto maakt, duwt hij de stoel van zijn schoonmoeder naar achteren. ,,Nou, dat is niet leuk!”, roept ze uit. ,,Wat een irritant gedoe.”

Het grapje van Danny is wel gelukt, want in de volgende story deelt hij het resultaat. ,,Hier het resultaat. Leuke foto geworden”, schrijft Danny bij de foto.

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Beschuldiging

Danny de Munk kwam twee jaar geleden terecht op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer, waar hij door haar spionnen werd beschuldigd van ernstige zaken. Twee maanden later, toen een vrouw aangifte van verkrachting tegen hem deed, kwam zijn carrière tot stilstand. De zanger ontkende de aantijging, maar gaf wel toe met de vrouw te hebben gezoend.

Vanwege onvoldoende bewijs werd Danny niet vervolgd, maar de beschuldiging heeft grote impact op hem gehad. ,,Ik praat niet meer over anderen. Dan krijg je actie reactie, dus ik kan beter mijn mond houden”, vertelde hij onlangs aan weekblad Story.

Tags

DANNY DE MUNK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck