Danny Froger: ‘Ik wil niet zoals Robert ten Brink worden’

Danny Froger vindt Robert ten Brink niets
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique verwachten eind september hun tweede dochtertje. Het koppel is het met elkaar eens dat ze niet nog meer kinderen willen. ,,Nee, we gaan niet voor een derde kind om te gokken op een zoon, want dan word ik straks de nieuwe Robert ten Brink”, aldus Danny.

Danny Froger werd in september 2019 voor het eerst vader van dochtertje Fallon. Inmiddels is zijn vriendin Ann Dominique alweer zes maanden zwanger van hun tweede kindje en dat is wederom een meisje.

‘Hierna stoppen we’

,,Eind september, begin oktober ben ik uitgerekend. Maar hierna stoppen we hoor”, vertelt Ann Dominique in weekblad Weekend. ,,Dan is het ook goed”, vindt Danny. ,,Ik had al niks te vertellen thuis, dat wordt straks nog veel minder.”

De nieuwe Robert ten Brink

Hoewel Danny het ook leuk had gevonden om nog een zoontje te krijgen, vertelt hij dat ze niet gaan voor een derde kind. ,,Nee, we gaan niet voor een derde kind om te gokken op een zoon, want dan word ik straks de nieuwe Robert ten Brink.”

Danny doelt hiermee op de gezinssamenstelling van de presentator. Robert heeft namelijk vijf dochters. ,,Dat gaan we niet doen”, lacht Danny. ,,Het is prachtig zo en we hoeven niet te verhuizen, want het huis is groot genoeg voor twee kinderen.”

Tags

ANN DOMINIQUEDANNY FROGERROBERT TEN BRINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck