Dave en Donny Roelvink nepo-baby’s

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Dave en Donny Roelvink zouden het veel moeilijker hebben gehad als ze niet de achternaam van hun vader zouden dragen, dat geeft Dries Roelvink toe in een interview met Privé.

Dave Roelvink is al jaren een bekend gezicht in Nederland. Donny daarentegen bleef lang weg uit de schijnwerpers, omdat hij er niets van wilde weten. ,,Donny had lange tijd afkeer van de media, dat was zijn ding niet. Hij wilde in de bouw werken. Ik vroeg me af: wil je echt je leven lang met stenen sjouwen? Op een gegeven moment is hij toch gaan rekenen. ’Wat ik straks in een maand krijg, verdient mijn vader in een half uur'”, vertelt Dries.

Dave

Dave Roelvink werkte in de herenmodezaak Oger toen hij werd gescout als model. ,,Na een paar maanden wist hij dat het niks voor hem was om op een blaadje sla te leven. Die modellen waren ook niet de gezelligste collega’s. Maar hij had een eind kunnen komen”, zegt Dries hierover. Dave was in eerste instantie veel te zien op tv. Hij deed mee aan verschillende programma’s, maar achter de schermen eisten drank en drugs hun tol. Hij was vrijwel altijd aan het feesten. Uiteindelijk besloot hij dat er iets moest veranderen en is hij gaan werken aan zijn drank- en drugsverslaving. Hij kickte af en is ondertussen zelfs met Reda Saleh en Najib Amhali, die ook kampte met verslavingen, een afkickkliniek gestart in Abcoude.

De Roelvinkjes

Op 28 augustus 2023 komt er op Videoland een nieuw seizoen van de reallifesoap De Roelvinkjes. Helaas zal daarin de zoon van Dave en zijn vriendin Jazzlyn, Dean, niet te zien zijn. ,,Dave zegt: ’Jij hebt ons vroeger niet de keuze gelaten of we BN’ers wilden worden.’ Dat klopt. Hij was maar net geboren of er hing al een batterij fotografen boven de wieg. Dat vond ik doodnormaal. Maar Dave wil die bekendheid niet voor zijn zoon. Daar gaat hij niet aan ontkomen. Maar Dave wil het in ieder geval de eerste jaren niet, zodat Dean later zelf kan beslissen. Ik vind het wel jammer”, aldus opa Dries.

Tags

DAVE ROELVINKDONNY ROELVINKDRIES ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck