Dave Grohl vertelt waargebeurde verhalen op Instagram

Door: DitjesDatjes
25-03-2020

Om zijn tijd te verdoen tijdens de coronacrisis, heeft Dave Grohl een Instagrampagina gelanceerd waar hij korte waargebeurde verhalen uit zijn leven gaat vertellen. “Hoi, ik ben Dave. Soms drum ik, soms speel ik gitaar en soms vertel ik verhalen”, schrijft de Foo Fighers-frontman in zijn eerste bericht op het account, getiteld Dave’s True Stories. “Op dit moment heb ik geen werk, dus ik dacht: ik ga mijn tijd vullen met het schrijven van korte verhalen waar mensen om kunnen lachen.”

Tekst gaat verder onder advertentie

Ook laat de zanger weten dat hij het erg moeilijk vindt om niks te doen, en hij waarschuwt zijn fans dat de verhalen niet van hoge literaire kwaliteit zullen zijn. “Mijn moeder was een briljante lerares Engels, en mijn vader een uitzonderlijke speechschrijver”, schrijft de zanger. “Ik besteedde echter nooit zoveel aandacht aan grammatica op school. Dus wees niet te streng voor me, ik verwacht geen Nobelprijs voor de Literatuur.”

Grohl kan niet wachten om “de meest belachelijke momenten” uit zijn leven te delen en vraagt zijn fans nog heel even geduld te hebben. Het oud-Nirvanalid heeft tijd over sinds de tournee van de Foo Fighters is uitgesteld vanwege het coronavirus. De geplande toerdata in april zijn verplaatst naar december. Of de toerdata in mei ook worden verplaatst, is nog onduidelijk.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD