Dave Roelvink beleeft drama-avond op vakantie: ‘Wat een zooitje!’

Drama avond voor Dave Roelvink
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan: de familie Roelvink is op vakantie en dat zorgt voor een hoop hilariteit. Volgers liggen elke dag in een deuk om Dries die de wijnen inspecteert in de restaurants en om Dave die een kledingstuk van 300 euro voor zijn vriendin Jazzlyn koopt. Maar gisteren liep het even anders: een avondje uit eindigde in een drama.

Dave is samen met zijn gezin, zijn vader en de vriendin van Dries in Marbella. Broer Donny was er ook, maar die vertrok gisteren weer naar Nederland. De rest besloot gisteren lekker te gaan eten en een paar dansjes te wagen in een club.

‘Staan we dan’

Maar wanneer ze weer terug naar het hotel willen gaan, zien ze dat er iets mis is met de auto. Eén van de banden blijkt lek te zijn en het gezin moet met pech langs de weg staan. Dave deelt de beelden in Instagram Stories. ,,Hele avond als koning gezeten, staan we dan”, schrijft hij bij de beelden.

Op dat moment kan Dave er nog wel om lachen. Ze zijn namelijk dichtbij de club en kunnen zich prima vermaken tot de wegenwacht er is. Maar toen de wegenwacht er eenmaal was, kreeg de familie te maken met nóg een tegenslag. ,,Komt er een wegenwacht, zonder band!”, roept Dave. ,,Wat is dit voor zooitje?”

Derde tegenslag

De auto wordt meegenomen en dat betekent dat alle spullen eruit gehaald moeten worden. ,,Kijk dan, ik sta met mijn hele zooi op straat”, zegt Dave terwijl hij de camera richt op de spullen bestaande uit een kinderwagen, kinderzitje en kinderbadje voor zoontje Dean.

Wanneer ze uiteindelijk met de taxi richting het hotel gaan, krijgen ze voor de derde keer te maken met een tegenslag. ,,Komen we bij ons appartement aan, is het slot eruit. We kunnen niet naar binnen. Wat een zooitje!”

Tags

DAVE ROELVINKDONNY ROELVINKDRAMADRIES ROELVINKROELVINKJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck