Dave Roelvink belt in paniek het ziekenhuis

Dave Roelvink
Door: Eva Steins
08-12-2020

Dave Roelvink werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis om een operatie aan zijn elleboog te ondergaan. Net nadat hij hersteld is heeft hij het ziekenhuis in paniek moeten bellen, iets bleek niet helemaal te kloppen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op Instagram deelt Dave een hilarisch tafereel waarbij hij net zijn verband van zijn pas geopereerde elleboog verwijdert. Hij laat zijn volgers het litteken zien en vertelt waarom hij geopereerd moest worden. Dave kreeg een zenuwbehandeling in zijn elleboog. ,,Ik kreeg elke keer een schok alsof ik mijn telefoonbotje stootte. Dus ze hebben m’n zenuwen nu omgelegd.”

Hechtingen

Maar toen Dave het verband van zijn elleboog afhaalde schrok hij zich rot. Hij belde in paniek het ziekenhuis omdat hij dacht dat ze hem vergeten waren weer dicht te hechten.

,,Heb dus net serieus het ziekenhuis gebeld of ze de hechtingen zijn vergeten”, schrijft Dave op zijn story met een heleboel lach smileys erbij.

Gelukkig kreeg hij goed nieuws. ,,Nou ze zijn het niet vergeten. Er zijn dus onderhuidse, oplosbare hechtingen gezet”. Roelvink verbaast zich hardop over de technologieën tegenwoordig. Zijn actie heeft ook de receptioniste van het ziekenhuis een lach op haar gezicht gegeven. ,,Die vrouw moest zo lachen aan de telefoon”, schrijft Roelvink.

Broers

Of Dave kan rekenen op een beterschapswens van broertje Donny is onzeker. De broers hebben in de zomer knallende ruzie gekregen en hebben sindsdien geen contact met elkaar. Aan RTL Boulevard liet vader Dries weten dat de broers elkaars bloed wel kounnen drinken.

,,Ik denk dat ze allebei te veel testosteron hebben. Ze zijn nogal opvliegerig en er is weleens wat onenigheid over Instagram-dingetjes. In mijn ogen zijn het de lulligste dingen en dan denk ik: jongens, kom nou eens zitten en dan is het weer over.”

Volgens Dries blijft een verzoening voorlopig nog uit. De broers zijn beide te trots om de eerste stap te zetten, vertelde Dries aan Weekend.

,,Ze waren inderdaad akkoord om binnenkort met ons drieën af te spreken. Ik heb ze vervolgens geen datum voorgeschoteld, nee. Ik had alleen gevraagd: ‘Zullen we binnenkort gaan zitten’,” vertelt Dries. De broers gingen beide akkoord, maar om onbekende reden is de stekker er toch weer uit getrokken.

,,Ze zeiden allebei: ‘Dat is goed’. Het moest alleen nog gebeuren. Het enige wat ik nu kan zeggen, is dat er nog steeds niet gesproken is tussen Dave en Donny.”

LEES OOK:

Dré Hazes: ‘Ik had een vader zoals Dries Roelvink gewild’

Meer DenD