Dave Roelvink jat reclamefilmpje van Bram Moszkowicz

Dave kan beter even Apeldoorn gaan bellen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dave Roelvink heeft een reclamefilmpje op Instagram gedeeld, maar de reclame komt Bram Moszkowicz wel héél bekend voor. ,,Beter goed gejat, dan…”

In het filmpje van Dave is te zien dat hij bijna een ongeluk veroorzaakt omdat hij naar zichzelf in de spiegel aan het kijken is. Hij remt nog net op tijd en stapt vervolgens uit om te kijken hoe het met de andere bestuurder gaat. ,,Sorry, gaat ‘ie schat?”, vraagt Dave. ,,Ja hoor”, antwoordt de dame.

‘Nageaapt’

Wanneer ze weer haar auto in wil stappen, draait ze zich toch nog een keer om. ,,Eigenlijk… Ik heb best wel last van mijn nek.”

Veel volgers kunnen lachen om het filmpje, maar er zijn ook veel volgers die de reclame herkennen. ,,Blijft een goede reclame, en van wie hebben jullie nageaapt?”, reageert iemand. ,,Moszkowicz”, antwoordt een ander.

Bram Moszkowicz

Dave heeft de reclame gejat van Bram Moszkowicz, die jaren geleden al te zien was in een reclame van Even Apeldoorn Bellen. ,,Beter goed gejat, dan…”, schrijft Moszkowicz in Instagram Stories bij het filmpje van Dave.

Tags

BRAM MOSZKOWICZDAVE ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck